Пт, 2024-04-19, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:42
Прах родичів корейці перетворюють у бісер і намисто
Інші останні Новини світу
Більшість людей у ​​Південній Кореї вважають за краще перетворювати прах своїх кремованих родичів в декоративні намистини, які можна скрізь носити з собою.

Раніше корейці ховали на цвинтарі 6 з 10 померлих, дотримуючись вчення Конфуція, який заповідав поважати мертвих і відвідувати їхні могили.

Але тепер південнокорейська культура радикально змінилася - почасти завдяки західним віянням, але в основному через агресивну урядову кампанію, що закликає жителів країни перейти на кремацію.

Для невеликої і густонаселеної Південної Кореї надзвичайно важливий простір, саме тому в 2000 році уряд країни почав пропаганду кремації. Зрештою, був прийнятий закон, зобов'язуючий кожного, хто ховає свого родича, звільнити його могилу через 60 років.

Кремація породила і деякі інші суміжні послуги, зокрема, в Південній Кореї з'явилися компанії, що перетворюють прах на бісер, які за останні кілька років стали дуже популярними.

Одна з таких компаній розплавляє прах у спеціальній печі за дуже високої температури протягом 90 хвилин, поки він не кристалізується і з нього можна буде сформувати намистини.

Після такої обробки вони залишаються чистими, не мають запаху і не покриваються пліснявою.

Найчастіше клієнти замовляють намистинки синьо-зеленого кольору, також користуються попитом рожевий, фіолетовий і чорний. Перетворення праху покійного на бісер коштує приблизно 900 доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1159 | Додав: nowyny | Теги: прах, намисто, бісер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]