Пт, 2024-04-26, 05:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Про здійснення теракту в Сімферополі заявив Меджліс
Інші останні Новини з регіонів України
22 жовтня ввечері у Сімферополі згоріла тимчасова споруда на галявині протесту кримських татар у районі вулиці Балаклавської. Про це пишуть "15 минут" з посиланням на главу секретаріату меджлісу кримськотатарського народу Заїра Смедляєва.

"Невідомі облили бензином і підпалили тимчасову споруду на галявині протесту в районі вул. Балаклавської! Паліям вдалося втекти з місця злочину! Черговим спільно з пожежними вдалося загасити пожежу!", - повідомив у соціальних мережах Смедляєв.

При цьому Смедляєв розцінив інцидент як "черговий теракт". Цього разу, за даними Смедляєва, палії не чіпали мечеть, яка розташована поблизу згорілої тимчасової будівлі.

Очевидці події розповіли виданню, що в тимчасовій споруді, яка загорілася, ніхто не жив. Близько 18 години деякі місцеві жителі побачили дим й відчули запах горілої гуми, але особливого значення цьому не надали.

Як повідомлялося раніше, 13 жовтня, у кримськотатарській мечеті-медресе в Саках сталася пожежа. У ДУМК вважають, що її підпалили. Відомо, що вогонь знищив релігійну літературу, а також культове та господарське майно. Крім того, 15 жовтня стало відомо, що в приміщенні імама в селі Рівному Красногвардійського району також виникла пожежа.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: Сімферополі, Меджліс, теракту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]