Чт, 2024-04-25, 21:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:48
"Шахтар" сьогодні приймає "Манчестер Юнайтед"
Інші останні Спортивні новини
Чемпіон України проти чемпіона Англії. Сьогодні на "Донбас Арені" в Донецьку, в рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів, відбудеться матч лідерів квартету А: "Шахтар" прийматиме "Манчестер Юнайтед".

"Шахтар" - МЮ

Стадіон: "Донбас Арена", 21.45

Арбітр: Павел Краловець (Чехія)

Трансляція: 21.45 на ТРК "Україна"

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": "Думаю, завтра буде складніше, ніж з "Челсі". Це не означає, що я не вірю в свою команду. Але самовіддача завтра повинна бути вища, ніж у торішньому матчі з "Челсі". Якщо ми перенесемо на поле всі наші найкращі якості, то можемо досягти позитивного результату. У нашому складі зібрані молоді гравці, у складі "Манчестера" - досвідченіші. Так що зіграють досвід проти молодості. Плюс свою роль відіграють стадіон і підтримка вболівальників".

Девід Мойєс, головний тренер "Манчестер Юнайтед": "Очікую хорошої гри, тому що нам протистоятиме серйозна команда з досвідченим тренером. Перемога в Лізі чемпіонів - одне з наших завдань. Перед "Манчестером" завжди стоять найсерйозніші завдання. Постараємося зробити все, що залежить від нас, щоб досягти цієї мети. У мене великий досвід тренерської роботи. Я з упевненістю можу сказати, що перемоги прийдуть".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: приймає Манчестер Юнайтед, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]