Чт, 2024-04-25, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:14
Шукаючи точку G, гінеколог калічив пацієнток
Інші останні Новини Європейського Союзу

Лондонський гінеколог покалічив декількох пацієнток, обіцяючи їм знайти точку G, а також проводячи інші процедури. Одна з жінок мало не померла в результаті його лікарської практики.

Доктор Дарті обіцяв за допомогою ін'єкцій G-Shot збільшити жінкам точку G - ерогенну зону на передній стінці вагіни. Він застосовував методику лазерного вагінального омолодження, щоб збільшити ступінь сексуального задоволення, а також лазерну вагінопластику для посилення анестетики вагіни, пише medikforum.ru.

Жертвами гінеколога стали щонайменше чотири пацієнтки. В однієї з них залишилися рубці й асиметрія на статевих органах, двом іншим він безуспішно лікував лазерною хірургією нетримання сечі.

Четверта його жертва ледь не померла, після того як лікар під час аборту залишив у її тілі частини зародка.

Зазначимо, що торік британські та французькі дослідники пересварилися через питання про існування у жінок ерогенної зони, відомої як точка G. Науковці Королівського коледжу Лондонського університету заявили, що за їхніми дослідженнями точка G - не більше як міф, це вигадка редакторів глянсових журналів і сексопатологів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1199 | Додав: nowyny | Теги: точка G | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]