Ср, 2024-04-17, 01:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:07
Смерть КПУ констатувала "Свобода": всі акції - за гроші
Інші останні Політичні новини
Компартія України не змогла протидіяти маршу на честь УПА по Хрещатику, оскільки політсила Петра Симоненка втратила підтримку і сьогодні має мізерну кількість прихильників. Про це заявив депутат Верховної Ради від української націоналістичної партії "Свобода" Андрій Мохник. За його словами, КПУ навіть на свої свята доводиться виводити проплачену масовку, передає "Новый регион".

"Комуністи вже давно втратили будь-яку підтримку українського народу. Комуністи можуть намагатися "грати м'язами", навіщо далеко ходити, 1 травня на їхнє свято вони виставляли проплачену демонстрацію", - нагадав депутат.

"До минулого року говорили, що в Україні є дві політичні ідейні сили, але після того, як комуністи на своє свято, 1 травня, виставили проплачених демонстрантів, стало зрозуміло - немає у комуністів ідеологічного і політичного стрижня, а у "Свободи" є", - заявив головний ідеолог українських націоналістів.

14 жовтня в Києві відбувся марш на честь 71-ї річниці створення Української повстанської армії. Націоналістам вдалося зібрати рекордну кількість учасників. Паралельні акції обіцяли провести й ідеологічні противники правих. Однак в останній момент представники Компартії відмовилися від своїх намірів, а на мітинг Прогресивної соціалістичної партії в Парку Слави прийшло не більш ніж 70 осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: акції, гроші, свобода, смерть КПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]