Вт, 2024-03-19, 09:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:57
Суркіс домовився: матч Україна-Польща відбудеться з глядачами
Інші останні Спортивні новини
Матч відбіркового турніру чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі, який має відбутися 11 жовтня в Харкові, все ж пройде з глядачами. Не розкриваючи деталей, таку радісну новину повідомив почесний президент ФФУ, віце-президент ФІФА Григорій Суркіс.

При цьому він зазначив, що всі подробиці рішення ФІФА будуть повідомлені на брифінгу у Федерації футболу України, пише "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, збірна України була покарана ФІФА матчем за порожніх трибун. Крім того, "Арені Львів" заборонено приймати у себе матчі національної збірної впродовж 5 років. Таке покарання ФІФА застосувало до України через расизм, прояви якого нібито було зафіксовано на трибунах львівського стадіону під час матчу відбору ЧС-2014 з Сан-Марино.

Глава ФФУ Анатолій Коньков та Григорій Суркіс напередодні подали апеляцію на рішення ФІФА, маючи намір скасувати рішення ФІФА. Або хоча б пом'якшити його.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 885 | Додав: adminA | Теги: Суркіс, матч Україна-Польща, глядачами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]