Пт, 2024-03-29, 17:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:54
Свої війська КНДР привела в підвищену бойову готовність
Інші останні Новини світу
Армію Північної Кореї приведено в підвищену бойову готовність у зв'язку з планами Південної Кореї провести спільні навчання зі США.

Представники КНДР заявили, що участь США у навчаннях показує, що попередні заяви держсекретаря Джона Керрі про те, що Вашингтон ніколи не планував атакувати Північну Корею, є "абсолютною брехнею". У керівництві КНДР підкреслили, що всі військові підрозділи КНДР "спостерігають за пересуваннями американських і японських агресорів та їхніх маріонеток і готові в будь-який момент завдати удару", повідомляє Lenta.ru.

Окремо Пхеньян піддав критиці участь у навчаннях атомного авіаносця ВМС США "Джордж Вашингтон". Як підкреслили в керівництві КНДР, "якщо у Вашингтоні хочуть денуклеаризації Корейського півострова, вони повинні самі зробити перший крок до цього".

Спільні військові маневри Південної Кореї, США і Японії мали розпочатися 8 жовтня і тривати три дні. Навчання, проте, були відкладені на невизначений термін через тайфун, що вирує в регіоні.

Раніше влада КНДР порівняла керівництво Південної Кореї з "імбецилами" і "дурнями" у зв'язку з політикою Сеула, спрямованою на співпрацю зі Сполученими Штатами. Причиною появи чергової порції ворожих заяв стало те, що 2 жовтня міністр оборони США Чак Хейгел підписав стратегічну угоду зі своїм південнокорейським колегою Кім Кван Чжин. У документі йшлося про протидію все більшій загрозі створення в Північній Кореї ядерної чи хімічної зброї.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: бойову готовність, війська КНДР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]