Пт, 2024-03-29, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:45
У Bentley, який спричинив ДТП, сиділа донька покійного Джарти
Інші останні Надзвичайні новини

У скандальному Bentley, що протаранив 8 авто на столичному Хрещатику минулого четверга, 10 листопада, сиділа Ольга Джарти, повідомляє газета "Сегодня", посилаючись на близького родича родини.

Брюнетку, схожу на 23-річну доньку покійного прем’єр-міністра Криму Василя Джарти, видно на аматорському відео, коли вона покидає Bentley Continental із номерами 7777. Жінку вивезли з місця аварії ще до приїзду міліції на "Мерседесі".

"Оля почувається добре. Вона несильно постраждала в аварії. Зазвичай вона їздить із водієм. Як було в цій ситуації, не знаю. Швидше за все, вона сиділа позаду. За кермом любить їздити її старша сестра Вікторія", - розповів родич Джарти.

Нагадаємо, що увечері 10 листопада в Києві на перехресті Хрещатика й Прорізної, де працював регулювальник, сталася ДТП. Регулювальник здійняв жезл угору, що значило припинення руху для машин, які рухаються Хрещатиком, але Bentley проігнорував знак і на великій швидкості виїхав на перехрестя.

Машину розвернуло, вона збила регулювальника й виїхала на зустрічну смугу. Дев'ять потерпілих машин оцінюють загалом у 450 тис дол.

Раніше повідомлялося, що півроку тому Bentley був записаний на матір екс-"бютівця" Руслана Богдана, який нібито продав машину за довіреністю бізнесмену. Але авто досі значиться на матері Богдана. Раніше нардеп запевняв, що не причетний до аварії.

Тепер Богдан сказав, що Ольги Джарти в машині під час аварії не було. У міліції відмовляються говорити, що за жінка сиділа в "Бентлі".

За інформацією міліції, за кермом "Бентлі" був водій Володимир Москалюк. Він зараз перебуває в лікарні із забиттями та струсом мозку, і говорити, кого він возив, відмовляється.

"Крайнім" у ДТП на Хрещатику за участю Bentley можуть зробити постраждалого даїшника

За ДТП, яку спровокував 10 листопада в Києві автомобіль "Бентлі", можуть покарати потерпілого регулювальника, повідомляє "Друга смуга" з посиланням на колег сержанта Дмитра Цілуйка, який з подвійним переломом ноги лежить у лікарні.

"Винним у VIP-ДТП можуть зробити потерпілого даїшника. Не стануть зв'язуватися з крутими водіями", - розповідає інспектор ДАІ Костянтин Х.

"Тепер стали говорити, що нібито йде розслідування і поки що незрозуміло, кого зроблять винним. Слідчі начебто вважають, що наш Діма не переконався, що рух на Хрещатику зупинився, а вже дозволив проїзд з перпендикулярної вулиці Прорізної", - зазначив інспектор.

"А якщо ще встановлять, що "Бентлі" рухався по Хрещатику зі швидкістю 60 км/год, як стверджує його господар, Діма буде винний", - додав даїшник.

Видання зазначає, що регулювальник справді не може давати дозвільний сигнал доти, доки не переконається, що це безпечно.

"Але "Бентлі" нісся як куля - це бачили сотні свідків, є навіть відеозапис. Коли Цілуйко дозволив проїзд з Прорізної, "Бентлі" навіть не було видно", - наголошується в повідомленні.

"У цій аварії замішані не тільки серйозні люди, а й гроші. Заради того, щоб не відшкодовувати мільйонних збитків за ремонт, можуть піти на все", - кажуть у ДАІ неофіційно.

За словами Костянтина, весь колектив столичної ДАІ переживає за потерпілого сержанта і сподівається, що слідство таки покарає винних, а не шукатиме стрілочників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1282 | Додав: nowyny | Теги: Bentley, дтп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]