Пт, 2024-03-29, 16:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:24
У Юлії Тимошенко день народження, їй виповнюється 51
Інші останні Офіційні новини

Зірки української естради і прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко, засудженої на сім років за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з РФ в 2009 році, виступлять 27 листопада біля СІЗО, де вона утримується, з нагоди дня її народження. Юлії Тимошенко сьогодні виповнюється 51 рік, повідомляє РИА "Новости".

Нагадаємо, в неділю, 27 листопада, о 14:00, в Києві перед СІЗО на вулиці Дегтярівській будуть виступати Олександр Пономарьов, Ніна Матвієнко, група ТНМК, Тарас Чубай, група "Гайдамаки", група "Від гвинта", "Камо грядеши", Тарас Петриненко, "Полежака і Барабас", група "Вій", група King Size, група "Фіолет", група "Ет сетера" і народний хор "Гомін".

"Ми всі готуємося в день народження Тимошенко взяти квіти і прийти до Лук'янівського СІЗО для того, щоб морально підтримати її", - сказав член партії "Батьківщина" Володимир Бондаренко.

Кілька тижнів тому Тимошенко зуміла виглянути з вікна своєї камери і закликала своїх прихильників триматися. Проте на цей раз екс-прем'єр концерт може не побачити.

Раніше в п'ятницю, 25 листопада, захисник Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що адміністрація СІЗО перевела її в іншу камеру. Пенітенціарна служба України пояснює: це зроблено унаслідок планового ремонту по підготовці до зими Лук'янівського СІЗО. У той же час її прихильники стверджують, що таким чином влада намагається зробити все можливе, щоб Тимошенко не змогла побачити мітинг на свою підтримку.

"Вони зрозуміли, що камера Юлії Володимирівни, в якій вона донині сиділа, знаходилася в такій частині приміщення, що вона могла підставити стілець або лавку, показатися у вікні і помахати рукою. Тому враховуючи те, що зібралася прийти велика кількість людей, її терміново перевели в іншу камеру, і ніхто, навіть адвокати, не знають чому", - сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

За його словами, міліція також з вечора четверга, 24 листопада, перекрила ділянку дороги біля Лук'янівського СІЗО під виглядом ремонтних робіт. Таким чином влада спробують перешкоджати мітингу, що планується, переконаний Бондаренко. У ДАІ Києва уточнили: дорогу перекрили у зв'язку з ремонтом асфальтобетонного покриття і із заміною люків оглядових колодязів на прилеглих до СІЗО вулицях.

Нагадаємо, раніше у Юлії Тимошенко під час обстеження 23 листопада виявили міжхребетну грижу. Про це повідомило радіо "Свобода" з посиланням на співробітницю хірургічного відділення Київської обласної клінічної лікарні, яка побажала залишитися інкогніто.

Також раніше керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що стан здоров'я екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко погіршується, на її тілі з'являються нові синці.

Раніше Юлію Тимошенко поздоровив з днем народження міністр закордонних справ Чехії Карел Шварценберг і висловив солідарність з нею. Також свої вітання передали Президент ЄНП Вільфред Мартенс і посол США Джон Теффт, побажавши їй витримки і звільнення.

Сьогодні на честь дня народження Тимошенко в небо над Києвом злетить повітряна куля. Такий подарунок вирішили піднести соратники і друзі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1128 | Додав: nowyny | Теги: Юлія Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]