Пт, 2024-03-29, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:22
"Укртелеком" купив Ахметов. Угоду закрито
Інші останні Економічні новини
Група СКМ і група EPIC закрили операцію з придбання ПАТ "Укртелеком". 100% акцій компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Про закриття операції повідомляє у п'ятницю, 4 жовтня, прес-служба компанії СКМ.

Як зазначається у повідомленні, група СКМ і група EPIC завершили операцію купівлі-продажу 10 % акцій компанії UA ТELECOMINVEST LIMITED (Кіпр), якій належать корпоративні права ТОВ "ЕСУ" (Україна). У свою чергу, ТОВ "ЕСУ" володіє 92,79% акцій ПАТ "Укртелеком" (Україна).

"СКМ має ресурси та досвід, щоб забезпечити необхідні темпи розвитку і потрібний бізнесу обсяг інвестицій для зростання", - сказав виконавчий директор SCM Advisors (UK) Limited - дочірньої компанії Групи СКМ, Ілля Архипов.

Архипов також зазначив, що у фокусі "Укртелекому" буде подальший розвиток послуг широкосмугового доступу в інтернет і посилення орієнтації бізнесу на клієнта: "У телекомунікаціях дуже важливе ставлення до кінцевого споживача, якість обслуговування і послуг. Інтереси абонентів ми будемо враховувати в першу чергу. Нинішні та майбутні клієнти зможуть користуватися найбільш якісними сучасними продуктами і сервісами".

СКМ як новий власник "Укртелекому" обіцяє і далі виконувати всі зобов'язання згідно з умовами приватизаційного конкурсу та договору з ФДМУ.

Нагадаємо, Група СКМ уже є гравцем телекомунікаційного ринку України, володіючи оператором фіксованого зв'язку - телекомунікаційною групою Vega, а також міноритарним пакетом компанії "Астеліт", оператора мобільного зв'язку life:).

Раніше в прес-службі СКМ повідомлялося, що Група СКМ планує об'єднувати можливості мобільного бізнесу "Укртелекому" і ТОВ "Астеліт "(бренд life:)) для отримання синергії.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні і транспортному бізнесі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: Укртелеком купив Ахметов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]