Пт, 2024-03-29, 13:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:24
Варену ковбасу любите? Просто ви не бачили, як її роблять. ВІДЕО
Інші останні Новини України
В інтернеті завоювало неабияку популярність відео про те, як роблять варену ковбасу

Нині відео стало одним із найрезонансніших в соцмережах, йдеться у сюжеті ТСН. Шокуючий ролик в інтернет виклав співробітник одного з російських м'ясокомбінатів.

Проте коментарі до відео вражають ще більше. "Це звичайна практика на будь-якому подібному виробництві", - пишуть блогери, жартома заспокоюючи, що термічна обробка зробить ковбасу цілком придатною до вживання.
На відео видно, як співробітник заводу черпає лопатою рідкий фарш, більш схожий на рожеву кашу, просто з... підлоги і потім закидає у контейнери.

Вражає й  те, що незважаючи на гидке видовище, люди працюють в рукавицях. На кадрах показано, як один з робітників хизується своєю роботою, радісно вигукуючи "А ось так ми робимо ковбасу!".

Як повідомлялося раніше, в українських супермаркетах плісняве м'ясо відмивають хлоркою у туалетах. Продавці "реанімують" прострочені товари пральним порошком, хлором та марганцівкою.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 989 | Додав: adminA | Теги: відео, як її роблять, варену ковбасу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]