Сб, 2024-04-20, 11:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:40
Вбивця бізнесмена засвітився перед відеокамерою. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини
Відеокамера зафіксувала кілера, який застрелив 43-річного власника брокерської фірми в Одесі.

Про це повідомив керівник Відділу зв'язків із громадськістю УМВС України в області Володимир Шаблієнко.

Зокрема, за його даними, відеокамерою на розі будинку № 1 по вулиці Затишній, поруч із якою скоєно злочин, зафіксовано, що кілер застрелив бізнесмена одним пострілом із пістолета з глушником, після чого зачинив задні дверцята Mercedes і швидким кроком пішов.

Однак відтворити фоторобот найманого вбивці не вдалося - на відеокадрах камери спостереження нібито можна розрізнити лише фігуру кілера, оскільки злочин скоєно в темний час доби, а саме о 20:30 20 листопада.

Як повідомлялося, вранці 21 листопада в Одесі був знайдений застреленим у салоні свого Mercedes голова брокерської фірми, що працює в морському порту.

У міліції зазначають, що директор компанії убитий одним пострілом у скроню з пістолета системи Макарова, стріляна гільза калібру 9 мм знайдена в салоні Mercedes S550.

Також стало відомо, що загиблий бізнесмен мав відношення до однієї із фірм, які нібито намагалися монополізувати ринок послуг із митного оформлення вантажів у морському порту, і той факт, що вбивство скоєне прямо під офісом компанії, деякі джерела схильні розцінювати як вказівку на показовий характер розстрілу бізнесмена .

Співробітниками карного розшуку вживаються заходи щодо встановлення та затримання підозрюваних у скоєнні злочину, згідно з ознаками ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1288 | Додав: nowyny | Теги: вбивця, бізнесмен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]