Пт, 2024-04-19, 01:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:07
За 20 років оргазм стане нескінченним, а секс електронним
Інші останні Новини світу
У 2030 році людям не потрібно буде займатися сексом, щоб отримати оргазм і інші приємні відчуття, які виникають під час цього процесу.

Для цього достатньо буде нанести на шкіру мікросхеми, які будуть записувати сигнали нервової системи під час сексу і потім програвати їх знову і знову в будь-який момент.

Як вважає британський футуролог Йен Пірсон, найближчим часом у вільному доступі з'являться датчики, які зможуть виявляти і заносити в пам'ять закріплених на шкірі людини чіпів стимули (мова йде про стимулювання певних груп нейронів), що створюють певні відчуття - рукостискання, обійми, секс.

Після цього вони за командою людини будуть стимулювати нервову систему так само, тобто викликати ілюзію тиску, тепла, руху.

Пірсон також впевнений, що надалі такі чіпи можна буде імплантувати в мозок. В результаті чого будь-яка людина зможе отримувати оргазм, не займаючись при цьому сексом.

Для цього просто слід натиснути певну клавішу на комп'ютері, після чого по бездротовому зв'язку в цей чіп піде сигнал, який стимулюватиме групу нейронів, що відповідають за оргазм.

Футуролог вважає, що дані розробки, як тільки вони втіляться в життя, відразу ж стануть комерційно успішним проектом.

За матеріалами: Правда.ru

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1198 | Додав: nowyny | Теги: Секс, оргазм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]