Вт, 2024-03-19, 12:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:49
Здоровані в масках у Сімферополі зірвали показ фільму про Pussy Riot
Інші останні Новини з регіонів України
Група невідомих зловмисників у масках зірвала в середу ввечері показ фільму "Показовий процес: історія Pussy Riot", який проходив у сімферопольському арт-центрі "Карман". Про це повідомили кримські громадські активісти Олексій Арунян та Олександра Дворецька на своїх сторінках у соціальних мережах, повідомляє "Радіо "Свобода".

За словами Аруняна, на початку показу кілька невідомих спортивної статури увірвалися в арт-центр і почали бити присутніх.

Організаторам вдалося зачинити двері до глядацької зали. Нападники намагалися їх виламати, але це їм не вдалося.

Арунян повідомив, що зловмисники змогли кинути до зали димову шашку і побили двох волонтерів, які опинилися поза залою. Також постраждали два глядачі, які йшли на показ фільму.

Документальний фільм "Показовий процес: історія Pussy Riot" режисерів Майка Лернера і Максима Поздоровкіна розповідає про учасниць російської феміністської панк-групи Pussy Riot, які стали відомі після скандального виступу в московському храмі Христа Спасителя і зараз перебувають в ув'язненні.

У червні в тому ж таки арт-центрі "Карман" невідомі намагалися зірвати показ кіноальманаху "Відкритий доступ", кинувши до глядацької зали димову шашку.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: Сімферополі, здоровані, масках, Pussy Riot, показ фільму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]