Пт, 2024-04-26, 04:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:23
Бойовики обстріляли мирний Торецьк. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 54 випадки відкриття вогню по позиціях сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Маріупольському напрямку ворог 32 рази провокував наших захисників на відкриття вогню у відповідь, застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП, а також 82- та 120-мм міномети. Під обстріли потрапили Тарамчук, Красногорівка, Мар’їнка, Талаківка, Новотроїцьке, Березове, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Степне.

На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент зі стрілецької зброї, озброєння БТР та 120-мм мінометів 16 разів провокував наших військових на відкриття вогню у відповідь. Ворог вів вогонь у напрямку Станиці Луганської, Жовтого, Кримського та Новоолександрівки, поблизу балки Кошарної, а по населених пунктах Калинове та Попасна застосував 122-міліметрові самохідні артилерійські установки.

З великокаліберних кулеметів, гранатометів, озброєння БМП, 82- та 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Луганське, Авдіївку, Зайцеве та Новгородське, повідомили в штабі.

Крім того, 8 листопада в результаті обстрілу бойовиків по пункту пропуску "Майорськ" згоріло два автомобілі.

"Після закриття КПВВ "Майорськ" у так званій "сірій зоні" залишилося кілька десятків автомобілів. Близько 20.00 російсько-окупаційні війська відкрили хаотичний вогонь з кулеметів та гранатометів. Під час стрільби загорілося 2 автомобілі", - йдеться в повідомленні.

Поки що невідомо, чи є постраждалі серед мирних жителів.

Бойовики обстріляли Торецьк, загинув мирний житель

Бойовики завдали артудару по місту Торецьку Донецької області, в результаті чого у дворі свого будинку загинув чоловік 1986 року народження. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

"Снаряди бойовиків поцілили у житлові будинки, розташовані по вул. 8-го Березня селища Новгородське у місті Торецьку. Від вибуху снаряду біля свого будинку загинув молодий чоловік", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські, не зважаючи на артобстріл, що тривав, прибули на місце події.

"На подвір’ї будинку, де лежало тіло загиблого мирного мешканця, перебували в шоковому стані дві жінки, його рідні. Поліцейські, не вагаючись та розуміючи, що будь-якої миті по подвір’ю може знову влучити ворожий снаряд, забрали жінок, які навіть не могли нічого сказати, та вивезли їх до безпечної зони, де передали працівникам швидкої допомоги", - зазначили в поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.258 "Терористичний акт" КК України.

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за позаминулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, четверо зазнало поранень. П речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

На луганському напрямку бойові дії велися по всій лінії фронту, головною "гарячою точкою" було Кримське, де окупанти двічі застосували 120-мм міномети. Найбільшу кількість обстрілів з боку супротивника зафіксовано в Попаснянському районі. Противник також порушував режим тиші в Станично-Луганському районі, в районі Слов'яносербського і в Новотошківському. Всього за добу на Луганському напрямку скоєно 9 ворожих обстрілів, в тому числі 2 - з важкого озброєння.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: обстріл, мирний Торецьк, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]