Вт, 2024-03-19, 08:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Голова правління державного "Ощадбанку" Андрій Пишний виступає за обов'язкове обслуговування українських силовиків у держбанках.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Свій стартовий поєдинок Кубка Девіса Першої групи Євро-Африканської зони українські тенісисти зіграють 2017 року або з командою Ізраїлю, або зі збірною Португалії.


 

 

Суд виніс рішення про проведення обшуку за місцем проживання телеведучого Савіка Шустера і на його телеканалі 3S.tv. Про це Канал Савіка Шустера 3S.tv повідомляє в Facebook.


 

 

Президент України Петро Порошенко закликав керівництво "Ощадбанку" скасувати рішення про стягнення комісії за оплату комунальних послуг.


 

 

Минулої доби на Донбасі окупаційні війська 36 разів обстріляли позиції Збройних сил України, переважно - на Маріупольському напрямку.


 

Євродепутати звернулися до високого представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріки Могеріні з проханням посприяти вирішенню справи викраденого у Москві журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка.