Вт, 2024-03-19, 05:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Генеральный прокурор Юрий Луценко объявил подозрение экс-президенту Виктору Януковичу в государственной измене и пособничестве Российской Федерации в агрессии против Украины.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції шість українських військовослужбовців зазнали поранень. Четверо з них були поранені в Жовтому, двоє - в Авдіївській промзоні.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що наступного року має початися повноцінне економічне зростання.


 

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій перебуватиме у понеділок, 28 листопада з візитом у Литовській Республіці.


 

 

На початку нового тижня в Україну прийде похолодання – температура опуститься на кілька градусів вже у понеділок, та у вівторок похолодає ще сильніше.


 

 

"Позиція "Правого сектора" з приводу цього великого "шоу" - проста. Янукович має бути підозрюваним у цій справі, а не свідком. Це ламання основ юриспруденції.


 

 

Протягом 27 листопада бойовики у зоні проведення АТО обстріляли позиції ЗСУ 37 разів. Про це сьогодні зранку повідомили у прес-центрі штабу АТО.