Вт, 2024-03-19, 08:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Суд в окупованому Севастополі заарештував на два місяці трьох громадян України за нібито підготовку диверсій. Засідання суду пройшло в закритому режимі.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-11-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Футболіст підкреслив, що в січні йому виповниться 42 роки, а для футболіста - це занадто багато, тож продовжувати контракт з клубом не має наміру.


 

Уряд ухвалив рішення про виробництво ядерного палива та окремих його компонентів на території України. Проект відповідної постанови на засіданні Кабміну представив міністр енергетики та вугільної промисловості України.


 

Не завжди відпочинок в Україні повинен бути пов'язаний з величезними витратами. Отримати гарні враження та яскраво провести відпустку можна і з відносно невеликим бюджетом. Цікаво, в чому секрет?


 

 

В Україні визначили сім найкращих історичних міст та містечок в рамках загальнонаціонального культурно-просвітницького проекту "Сім чудес України".


 

 

10 місяців Олена Медведєва з Рівного вишивала збірку Івана Франка "Народна пісня". Книга - 60 см заввишки і 40 см — завширшки. Важить 5 кг.


 

Заступник міністра закордонних справ України з питань євроінтеграції Олена Зеркаль та голова Представництва Євросоюзу в Україні Юґ Мінґареллі на зустрічі в середу обговорили перспективу якнайшвидшого введення безвізового режиму для українців.


 

 

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 44 випадки відкриття вогню по позиціях сил АТО.