Вт, 2024-03-19, 06:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Близько 6,4 млн українських сімей станом на сьогодні отримують субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, повідомив прем`єр-міністр Володимир Гройсман.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

За пределами города нередко появляются перебои с электрической энергией. Чтобы не страдать от этого, нужно установить электрогенератор.


 

 

Кабінет міністрів України затвердив набори харчових продуктів, набори непродовольчих товарів та набори послуг для основних соціальних і демографічних груп населення.


 

 

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення почне контроль над виконанням закону про квоти на обсяг пісень і ведення ефіру українською мовою на радіо з 8 листопада.


 

 

На сайті нерухомості виявлено оголошення про продаж за 34 млн гривень маєтку настоятеля Києво-Печерської Лаври владики Павла.


 

 

Команда губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі, який подав у відставку, планує активно займатися політикою в Україні й розраховує домогтися дострокових виборів до парламенту.


 

 

Франція повинна негайно втрутитися в ситуацію і проявити свою позицію з приводу неправомірно затриманого у Москві журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 50 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні зранку 8 листопада у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.