Пт, 2024-04-26, 09:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:02
По Широкино стріляли з танка - штаб. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні проведення антитерористичної операції окупанти продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України на всіх напрямках, загалом зафіксовано 18 випадків відкриття вогню. Про це повідомляє прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Протягом дня російсько-окупаційний контингент продовжив обстрілювати наші позиції на всіх напрямках. На Маріупольському - з мінометів окупанти вели вогонь по Широкиному, Красногорівці, Талаківці, Павлополю. По Широкиному вогонь вела 152 міліметрова артилерія, стріляв і танк", - повідомляє штаб.

На Луганському напрямку окупанти з гранатометів обстріляли Оріхове та Кримське.

"На Донецькому - в районі Авдіївки і Луганського по наших позиціях ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї", - додали у штабі.

Зазначимо, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу один український військовослужбовець дістав поранень, загиблих немає, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За добу внаслідок активних бойових дій жоден український військовий не загинув, один військовий був поранений у Донецькій області у н. п. Троїцьке під час обстрілу", - сказав він на брифінгу в Києві в суботу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: штаб, Широкино обстріл, танк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]