Вт, 2024-03-19, 09:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сегодня, 2-го августа завершился матч 3-го тура чемпионата Украины "Ворскла" - "Днепр".

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

З нагоди професійного свята військовослужбовців Високомобільних десантних військ України президент Петро Порошенко підписав Указ про нагородження державними нагородами 109 десантників.


 

В  воскресенье, киевское «Динамо» со счетом 2:0 обыграло в гостях одесский «Черноморец».


Про це помічник керівника Россільгоспнагляду Олексій Алексєєнко - "це звичайні методи знищення. Зазвичай рослинні продукти просто заорюють у спеціально відведених місцях. М'ясо відправляють на утильзаводи, де їх переробляють на м'ясо-кісткове борошно.


 

 

В СЦКК заявили, что сегодня, 2 августа, с 05:10 часов утра начались массовые обстрелы боевиками поселка городского типа Луганское в Донецкой области.


 

 

Перед отчетным поединком в активе киевлян 6 очков и второе место в турнирной таблице. "Моряки" с одним пунктом находится на 10-й позиции.


 

Соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив своїм прихильникам, що останнім часом у соціальних мережах створюються фейкові акаунти від його імені. Та наголосив, що до них він не має відношення.


 

Укртранснафта возобновила поставки нефти на Кременчугский НПЗ. Об этом сегодня сообщил председатель филиала Укртранснафты Приднепровские магистральные нефтепроводы Виталий Величко.


 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав офіційну Москву до "реальних переговорів" щодо припинення вогню на Донбасі і стабілізації ситуації в регіоні.


 

Сучасні Повітряні Сили як один із важливих гарантів цілісності і незалежності нашої держави надійно боронять повітряний простір України та є головним носієм бойового потенціалу українського війська.