Вт, 2024-03-19, 04:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Премьер-министр Греции Алексис Ципрас объявил об отставке, тем самым сложив с себя полномочия лидера страны. Соответствующее обращение к народу транслировало греческое телевидение.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-08-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Находки 20-летия. Так запорожские археологи прозвали оружие, посуду и украшения скифских времен, найденные на Мамай-горе.


 

 

Олігарх Ігор Коломойський став основним власником «ПриватБанку». Він збільшив частку в статутному капіталі банку до 41,6572% з 37,0054%.


 

Несмотря на тотальную виртуализацию, украинцы все еще предпочитают оплачивать коммунальные услуги оффлайн, воспринимая этот канал как наиболее надежный.


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив скасувати продаж 5% акцій ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ), призначену на 26 серпня на фондовій біржі "Перспектива", і розробити нову методологію оцінки.


 

Президент Росії Володимир Путін вимагає запобігати ввезенню в окупований Крим заборонених продуктів. Про це він сказав на нараді з питань забезпечення "законності та правопорядку" в окупованому Криму у середу 19 серпня.


 

Майже половина підконтрольної сепаратистам території Донбасу закрита для патрулювання представниками місії ОБСЄ. Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook.


 

Кабінет міністрів затвердив порядок і розміри виплат грошових допомог у разі загибелі або отримання інвалідності волонтера внаслідок поранення, отриманого під час надання волонтерської допомоги.


 

"Шахтер" стал на шаг ближе к групповому этапу Лиги Чемпионов сезона-2015/16. Пройдя турецкий "Фенербахче", теперь дончане получили минимальную победу в Вене над тамошним "Рапидом".


 

 

В зоні АТО вже декілька днів спостерігається зниження динаміки збройних провокацій зі сторони незаконних збройних формувань.