Вт, 2024-03-19, 09:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Копенгагені (Данія) спортсменки з України стали найкращими у світі зі стрільби з луку. Про це вдень 1 серпня 2015 року повідомляється на офіційній сторінці НОК України та олімпійської команди("NOC of Ukraine and the Olympic Team") у Facebook.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сьогодні о 00:50 на Придніпровській ТЕС (Дніпропетровськ), що належить ДТЕК Ріната Ахметова, зупинений останній енергоблок, котрий ще залишався в роботі. Відключення погоджено з диспетчером Дніпровської енергосистеми.


 

Ніч з 31 липня на 1 серпня у зоні відповідальності 28-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України на захід від Донецька, де боєзіткнення й артобстріли українських позицій стали фактично цілодобовими, була напруженою.


 

Другий транш кредиту Міжнародного валютного фонду Україна об'ємом 1,7 млрд. дол, надходження якого очікується найближчими днями, буде направлений на поповнення резервів Національного банку України.


 

"Укрнафта" заявляє про загрозу припинення видобутку нафти та газу через призупинення "Укртранснафти" приймання та транспортування нафти. Про це інформує прес-служба .