Вт, 2024-03-19, 09:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Дефляція в Україні в липні 2015 року порівняно з червнем, без урахування окупованого Криму і Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції, становила 1%, повідомляється на сайті Державної служби статистики України.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

С каждым днем наша жизнь все больше удивляет, и мы постоянно видим на своем пути плоды этих изменений. Еще десяток лет назад, никто и не представлял, что можно смотреть фильмы и сериалы онлайн.


 

 

Президент Украины Петр Порошенко подписал закон о местных выборах, принятый Верховной Радой Украины 14 июля.


 

Государственный бюджет 2016 года, как ожидается, будет предусматривать расходы на оборону на уровне 5% от валового внутреннего продукта (ВВП), заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк.


 

 

В Северо-Кавказском окружном военном суде в Ростове выступил обвиняемый Россией в терроризме и создании в Крыму ячейки "Правого сектора" украинский режиссер Олег Сенцов.


 

Суд отклонил жалобу деда экс-нардепа Игоря Калетника об истребовании в пользу государства 14,04 га леса на Киевщине. Об этом свидетельствует постановление Высшего специализированного суда Украины.


 

Печерський районний суд Києва 30 липня заарештував нафтопродукти, раніше вилучені у СЄПЕК Сергія Курченка, який втік, та передані ДП "Укртранснафтопродукт" для зберігання та реалізації.


 

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру категорії Прем'єр в американському Стенфорді (призовий фонд 665 тис. 900 доларів). Українка продовжила переможну серію, обігравши американку Ніколь Гіббз.
 


 

Українська армія має достатній потенціал і навчена для того, щоб вести як оборонні, так і наступальні дії. Про це заявив начальник Генерального штабу Віктор Муженко. Також він висловив задоволеність тим, як проходить чергова хвиля мобілізації.


 

Ні особливого статусу Донбасу, ні виборів на не підконтрольних Україні територіях не буде. Про це у своєму Facebook написав спікер ВР Володимир Гройсман. Давайте аналізувати і дискутувати про документи, а не про чутки та вигадки".


 

 

Cегодня, 6 августа, состоится инаугурация нового президента Польши Анджея Дуды. Как сообщается, на мероприятии ожидается присутствие около 600 гостей.