Вт, 2024-03-19, 09:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міжнародна федерація боксу (AIBA) опублікувала список спортсменів, які отримали ліцензії на участь в чемпіонаті світу 2015 року. У списку учасників ЧС значиться п'ять українських боксерів.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Украины Петр Порошенко подписал закон о внесении изменений государственного бюджета на 2015 год (об увеличении расходов для нужд обороны и безопасности).


 

 

Украинский теннисист Сергей Стаховский вышел во второй раунд турнира серии ATP Masters-1000 в Монреале (Канада).


 

9-13 сентября во Львове – очередной, 22-й Форум издателей. По прогнозам организаторов, можно ожидать 5 тысяч новых названий книг, 40 тысяч посетителей. Много книг будет на военную тематику.


 

Екс-президент Віктор Янукович запропонував Генеральній прокуратурі України провести слідчі дії на території Росії. Про це повідомив начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.


 

Вибираючи броньовані двері, зверніть особливу увагу на ваш дверний пройом та прийміть рішення стосовно того, яку саме модель ви хочете встановити: типову чи виготовлену по нестандартним міркам.


 

Как известно, драгоценные металлы являются выгодным активом для инвестирования, как для так крупных так и для частных инвесторов, которые практикуют  заработок в интернете.


 

 

Лондон пропонує ввести такі законодавчі заходи, які гарантували б повернення на батьківщину громадян африканських і азіатських країн.


 

 

Ескалація на Донбасі є сигналом для всіх опонентів санкцій, що наразі ослаблювати тиск на Росію не можна.


 

Державний комітет телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) опублікував список з 38 книг, щодо яких ухвалено рішення про заборону їх до ввезення на територію України, повідомляє прес-служба відомства.


 

Президент днепропетровского "Днепра" Игорь Коломойский отказался отпускать главного тренера команды - босс "сине-бело-голубых" попросту не принял отставку Мирона Маркевича.
 


 

У зоні АТО упродовж вчорашнього дня з 18 години і до опівночі незаконні бандформування продовжили обстріли позицій українських військ. Найбільш гаряче, вже традиційно, було поблизу Донецька, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.