Вт, 2024-03-19, 08:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Польщі Анджей Дуда висловився за створення баз НАТО на східному фланзі альянсу. Про це він повідомив у неділю, 23 серпня, на прес-конференції в Талліні.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-08-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Действие продовольственного эмбарго РФ в отношении Украины вступит в силу с 1 января 2016 года в том случае, если Москве не удастся договориться со своими европейскими партнерами по поводу приложения к Договору.


 

 

"Динамо" в полтавской "Ворскле" нашло потенциальную замену Андрею Ярмоленко, который хочет покинуть киевский клуб.


 

У разі відсутності військової ескалації на сході України найближчим часом в країні може відновитися економічне зростання, заявляє президент України Петро Порошенко.


 

"Постійно бігати і кричати "Ре-во-лю-ці-я!" - це доволі легко, а ось робити конкретні революційні кроки в державному будівництві - це набагато важке, бо це системна кропітка робота", - заявив Ярош.


 

Українські футбольні арбітри використовуватимуть зникаючий спрей на матчах української футбольної Прем'єр-ліги, повідомив куратор суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліна.


 

Посада уповноваженого з питань Криму при уряді України допоможе актуалізувати кримське питання на світовому рівні. Про це заявив новий уповноважений з питань Криму Аслан Омер Киримли.