Вт, 2024-03-19, 06:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає за необхідне передбачити в держбюджеті на найближчі роки кошти на вітчизняний кінематограф.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В четверг, 27 августа, князь Монако Альберт II принес официальные извинения за депортацию евреев во время Второй мировой войны. Это произошло в 73-ю годовщину события.


 

Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor`s Ratings Services слідом за підтвердженням довгострокового кредитного рейтингу України на рівні "СС" спрогнозувало зростання економіки країни у 2016 році на рівні 2%.


 

У рамках Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz у Харкові та Чернівцях на початку вересня (2 та 6 відповідно) відбудуться покази арт-проекту "роздІловІ" за текстами культового українського поета і письменника Сергія Жадана.


 

 

Управлінням Служби безпеки України в Харківській області фіксуються нові спроби дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в регіоні.


 

Заступник міністра оборони України Петро Мехед заявив, що на сьогоднішній день ідентифіковано тіла майже всіх військових, загиблих в Іловайському котлі в 2014 році, їхні родини отримали компенсації.


 

Наприкінці вчорашньої доби, з 19 години і до опівночі, незаконні збройні формування суттєво зменшили провокативні обстріли позицій сил АТО. Про це сьогодні зранку, 29 серпня 2015 року, повідомляє прес-центр АТО.