Вт, 2024-03-19, 08:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

24 сентября в украинский прокат выходит карпатская драма "Братья. Последняя исповедь" от продюсеров фильма "Поводырь".

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У разі виконання Мінських угод немає жодних перешкод для проведення виборів на підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей, заявив президент України Петро Порошенко.


 

 

Минула доба позначилася загостренням ситуації на Донбасі, особливо на маріупольському напрямку. Серед українських військовослужбовців є поранені.


 

 

Уряд України вирішив у місячний термін переглянути всі початкові ціни, встановлені для об'єктів приватизації групи "Г" і паливно-енергетичного комплексу (ПЕК).


 

Валютна виручка, яка може надійти в країну внаслідок експорту української аграрної продукції на зовнішні ринки, складе близько 4-6 млрд доларів. Про це сказав в ході засідання із зернотрейдерами прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

На столичному стадіоні "Динамо" завершився перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи, в якому луганська "Зоря" приймала польську "Легію" з Варшави і програла з рахунком 0:1.


 

Вночі близько 2:40 стався вибух у будівлі Молодіжного центру у Миколаєві. У цій будівлі, починаючи з вересня 2014 року, розташовується офіс волонтерів, що допомагають української армії.