Вт, 2024-03-19, 09:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Донецький "Шахтар" в Одесі приймав дніпропетровське "Дніпро". Уболівальники, незважаючи на активні дії команд в атаці, побачили гол лише в кінцівці поєдинку: Роман Безус віддав ідеальну передачу на Матеуса, який переграв і Ордеця, і П'ятова.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Якби в Україні цього року оголосили референдум з питання вступу в НАТО, то 64% (від тих, хто візьме участь у плебісциті) українців проголосували б за вступ до Альянсу.


 

У російському газовому гігантові "Газпром" заявили, що поставили газу на окупований проросійськими бойовиками Донбас на 217 млн дол., але хочуть оплати від НАК "Нафтогаз України".


 

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов не виключає запровадження воєнного стану в Україні у разі серйозного загострення ситуації в зоні АТО.


 

Українська делегація і спеціальний комітет кредиторів провели детальні дискусії в Сан-Франциско про реструктуризацію українського державного зовнішнього боргу, зазначено у спільній заяві сторін у п'ятницю, 14 серпня.


 

 

Населення Німеччини має готуватися до більшої, ніж вважали досі кількості біженців, які прибувають до країни.


 

На думку аналітиків Stratfor, Кремль не наважиться на це, бо боїться посилення санкцій. Імовірність початку Кремлем повномасштабної наступальної операції в Донбасі, на думку аналітиків Stratfor, є вкрай низькою.


 

 

У п'ятницю зранку парламент Греції після дискусій до пізньої ночі схвалив угоду з кредиторами на 86 млрд євро.


 

 

В Киеве объявили штурмовое предупреждение до конца недели. Об этом сообщает Украинский гидрометцентр.


 

 

Медовый Спас в Украине и во всем мире отмечают 14 августа. В народе его еще называют Первый Спас, Маковей, Мокрый Спас, Спас на воде, Маккавей.