Вт, 2024-03-19, 07:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Під час зустрічі президента України Петра Порошенка 29 серпня з представниками територіальних громад були використані модерні герби міст України та Криму.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Європейської Ради Дональд Туск назвав міграційну кризу найважливішим на сьогодні питанням для Європи. Таку заяву він зробив у понеділок, 31 серпня.


 

Киевлянка Леся Цуренко, благодаря выходу в полуфинал турнира в Нью-Хэйвене (США), установила личный рекорд - поднялась на 37-ю позицию в списке сильнейших теннисисток планеты.


 

В Раде несколько фракций выступают против голосования за пакет изменений в Конституцию, Радикальная партия заблокировала трибуну. Заседание перенесли с 11 часов утра на 12 дня.


 

Вчора обстановка на сході України продовжила стабілізуватися. Вперше за багато днів було тихо в багатьох "гарячих точках" – у Станиці Луганській, Щасті, Золотому, Попасній, Мар’їнці та на всьому Маріупольському напрямку не було жодного обстрілу.


 

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіон) розраховує на зниження банками-учасниками державної програми часткової компенсації вартості кредитів на термомодернізацію.


 

Це буде вже другий етап підвищення мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на алкогольні напої в цьому році: перше підвищення, ініційоване Кабміном, набуло чинності 11 липня. Всього за два етапи ціна на алкоголь виросте на 25-40%.


 

31 августа на внеочередном заседании парламента фракция "Объединение "Самопомич" будет голосовать против внесения изменений в Конституцию в части децентрализации.


 

 

Протягом учорашнього вечора і ночі ситуація в зоні АТО залишалася відносно стабільною. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.