Пт, 2024-03-29, 03:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністерство фінансів пропонує встановити нульову ставку податку на прибутки фізичних осіб на увесь розмір мінімальної зарплати з 1 січня 2016 року.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Англійський клуб "Евертон" домовився з київським "Динамо" про купівлю Андрія Ярмоленка за 17,5 млн фунтів. Про це у середу 19 серпня повідомив журналіст BT Sport Роберт Роу в Twitter.


 

В повседневной рутине одно из удовольствий, достающихся человеку, - это увлечения, хобби и время, затраченное на себя. Кто-то удовольствие получает за чтением интересных журналов, книг.


 

Фонд державного майна України (ФДМ) оцінив Одеський припортовий завод (ОПЗ) у 500 млн доларів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.


 

Падіння промислового виробництва в Україні в липні 2015 року з порівнянні з аналогічним місяцем минулого року сповільнилося до 13,4% з 18,1% у червні, 20,7% - у травні та 21,7% - у квітні, повідомила Державна служба статистики.


 

Українська тенісистка Еліна Світоліна з перемоги стартувала на турнірі серії WTA Premier 5 в Цинциннаті (США). У матчі першого раунду харків`янка, посіяна під 14-м номером, за 2 години 5 хвилин обіграла американську тенісистку Елісон Ріск.


 

Україна має намір активізувати співпрацю з Іраном, зокрема у сфері машинобудування, у зв'язку з очікуваним рішенням США про зняття санкцій з цієї країни, повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.


 

Президент Украины Петр Порошенко, канцлер Германии Ангела Меркель и президент Франции Франсуа Олланд планируют в понедельник, 24 августа, провести встречу в Берлине.



Еще несколько лет назад квартиры не отличались особым разнообразием. И только в последнее время стала значительно меняться данная тенденция.


 

Украинский боксер Василий Ломаченко хочет выйти на ринг против чемпиона мира по версиям WBA и WBO Гильермо Ригондо. Об этом сообщает пресс-служба украинского боксера.


 

 

В селе Большие Сорочинцы Миргородского района Полтавской области началась традиционная ярмарка. Об этом сообщает официальный сайт Сорочинской ярмарки.


 

 

Найбільш напружена ситуація в зоні АТО зберігається на донецькому напрямку. Там бойовики обстріляли селище Опитне та позиції українських військових у Пісках.