Вт, 2024-03-19, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Центральная избирательная комиссия признала избранным народным депутатом Украины Сергея Березенко в округе №205. Протокол подписали 11 членов ЦИК, а 5 членов Комиссии - с отдельным мнением.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Індекс Кейтца, що відображає рівень соціального захисту населення, в травні 2015 року знизився до 30,1% із 35,5% в травні 2014 року. Про це йдеться в макроекономічному і монетарному огляді Національного банку України.


 

Перебоїв c електроенергією в Україні взимку не буде. Про це сьогодні, 3 серпня, заявив міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин на засіданні антикризового енергетичного штабу.


 

Кабінет міністрів України збільшив стаж для виходу на пенсію працівникам установ освіти, охорони здоров'я, соціального захисту та іншим. Це передбачено постановою уряду №529 від 29 липня.


 

Екс-чемпіон України у груповій гонці випередив на фініші словенця Матея Мугерлі з Synergy Baku Cycling Project і латвійця Вестурса Лукчевичса зі збірної Латвії, повідомляє прес-служба оргкомітету змагань.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі четверо військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще 15 отримали поранення, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Очень часто студенты совмещают учебу и работу. Бывают ситуации, обстоятельства, что задание надо вовремя выполнить, и не получается либо со временем, или очень сложные вопросы в контрольной.


 

ЄС вирішив зняти санкції з 24 білоруських чиновників. Про це йдеться в повідомленні "Офіційного журналу" ЄС. "Рада ЄС вважає, що 24 особи повинні бути вилучені зі списку фізичних, юридичних осіб та організацій, які підпадають під обмежувальні заходи".


 

Одного желания заработать на валютном рынке очень мало, ведь необходимо еще выбрать достойного делового партнера. С этой целью прочитайте про Forex Club отзывы, которые раскрывают секреты успешного осуществления торговых операций.


 

Для Збройних сил України створили новий 82-мм міномет "Верба". Про це народний депутат і голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони України Сергій Пашинський написав на своїй сторінці в Facebook.


 

В понедельник, 3 августа, около 3:18 часов утра в Одессе прогремел очередной взрыв. Объектом на этот раз стал штаб "Самообороны Одессы" по адресу ул. Канатная, 35.


 

Російсько-терористичні угруповання і надалі концентрують свою вогневу активність у районах Донецька. Так, 2 серпня з 18 години і до опівночі ворог двічі з 120-міліметрових мінометів бив по Пісках, Авдіївці, Опитному.