Пт, 2024-03-29, 14:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Північно-Кавказький військовий суд Ростова виніс вирок у справі кримчан Олега Сенцова та Олександра Кольченка. Вони визнані винними.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2015-08-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У місті Буча (Київська обл.) активісти частково розібрали 5-метровий паркан навколо земельної ділянки, що належала колишньому першому заступнику голови Верховної Ради Ігору Калєтніку.


 

Дипломатичні відомства вже працюють над підготовкою нової зустрічі у "нормандському" форматі за участю глав України, Росії, Франції та Німеччини. Про це повідомило джерело в дипломатичних колах.


 

Колумбія засудила депортацію своїх громадян із сусідньої Венесуели після закриття кордонів минулого тижня. Кордон було закрито після нападу контрабандистів, в ході якого поранення отримали троє солдатів та одна цивільна особа.


 

 

У Латвії в магазинах Maxima торгували глобусами, на яких півострів Крим позначений як територія Росії. Наразі глобуси вилучили з продажу.


 

Україна і група її найбільших кредиторів близькі до угоди про реструктуризацію 19 млрд доларів українських зовнішніх зобов'язань, включно й списання 20 відсотків основного боргу.


 

 

Українець Олександр Долгополов у новому рейтингу АТР піднявся на 39 місце і знову став першою ракеткою України. Сергій Стаховський залишився на 60-му рядку.


 

Група "Воплі Відоплясова" презентувала кліп на пісню "Талалай" зі свого останнього альбому "Чудовий світ" (2013). Режисером ролика виступив Володимир Якименко, передає Cultprostir.


 

Наприкінці доби 24 серпня, бойовики декілька разів застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів, загалом же, терористи 77 разів порушили режим припинення вогню: тричі застосовували артилерію, 20 разів – міномети, 32 – гранатомети.