Вт, 2024-03-19, 04:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Кабінет міністрів України пропонує вилучити 13 українських морських портів з переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Генеральна прокуратура проводить розслідування щодо законності включення в офіційну делегацію Національного антикорупційного бюро до Лондона дружини директора бюро Артема Ситника і його радниці.


 

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) розглядає можливість виділення 100 млн євро кільком українським містам для покращення інфраструктури громадського транспорту з фокусуванням на реновації та підвищення ефективності транспорту.


 

Кабінет міністрів України надав федераціям важкої атлетики, легкої атлетики, баскетболу та зі стрибків у воду більше повноважень та фінансової самостійності в рамках проведення експерименту.


 

Сергій Стаховський не зумів зробити сенсацію в Канаді, поступившись у рамках другого раунду іспанцеві Рафаелю Надалю, який отримав сьомий номер при посіві змагань.


 

Генпрокуратура з'ясовує роль екс-віце-прем'єра Дмитра Табачника у справі про зникнення картин з будівлі Кабінету міністрів. Про це стало відомо з ухвали Печерського суду Києва від 5 серпня 2015 року.


 

Хорошо иметь обувь теплую, удобную, чтобы было легко ходить. Именно такой тип обуви — мужские угги. На сайте kedoff.net Вы можете купить мужские угги.


 

В Киеве милиция разоблачила крупную сеть по оказанию сексуальных услуг. Проституток отбирали на кастингах в заранее оговоренных местах.


 

У Чехії на території нафтопереробного заводу Unipetrol в місті Литвинов, що знаходиться на кордоні з Німеччиною, сьогодні, 13 серпня, сталося два вибухи, та виникла пожежа.


 

Україна і Комітет кредиторів, який очолює американський інвестиційний фонд Franklin Templeton, поки що не досягли домовленості про реструктуризацію боргу, переговори тривають, повідомило джерело, близьке до переговорів.


 

Минулої доби, з 18 години і до опівночі, незаконні бандформування суттєво збільшили кількість обстрілів позицій сил АТО із застосуванням практично всіх видів озброєння. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.