Вт, 2024-03-19, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Шахтарю цього разу не надто пощастило і він потрапив до групи А разом з ПСЖ та мадриським Реалом. 27 серпня відбулося жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів сезону-2015/16.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Занимавшая до сегодняшнего дня пост главы Верховного кассационного суда, Василика Тану-Христофилу возглавила правительство на переходный период.


 

 

У відділенні "Сбербанку Росії" у Києві в ніч на 27 серпня стався вибух. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.


 

Комітет приватних кредиторів України погодився списати Україні 20% боргу і відстрочити виплату решти боргу на чотири роки. Про це сьогодні, 27 серпня, заявив на позачерговому засіданні уряду прем'єр Арсеній Яценюк.


 

Немецкий бронированный поезд времен Второй мировой войны найден в польском городе Валбжих, подтвердили польские власти. Возможно, что в транспортном средстве может находиться золото, припрятанное лидерами Третьего Рейха.


 

З вересня почнуть реформувати Раду. За словами спікера Володимира Гройсмана, реформу проведуть у рамках меморандуму, підписаного 3 липня між ВР і Європарламентом.


 

Національна енергетична компанія "Укренерго" підготувала план відключення електроенергії в регіонах в майбутній осінньо-зимовий період, назвавши його більш легким порівняно з практикою аварійних або віялових відключень, яка застосовувалася минулої зими.


 

До річниці трагічних подій під Іловайськом 10 серпня – 3 вересня 2014 року, що увійшли в історію під назвою "Іловайський котел", видавництво "Фоліо" випустило книгу Євгена Положія "Іловайськ" у двох версіях – українською та російською мовами.


 

Министерство иностранных дел считает, что задержка с ратификацией Соглашения об ассоциации Украина-ЕС со стороны Кипра возникла из-за субъективных факторов.


 

Незаконні збройні формування, всупереч домовленостям, застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів практично вздовж усієї лінії розмежування, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.