Пт, 2024-04-19, 00:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Івано-Франківську відкрили пам'ятник митрополиту Української греко-католицької церкви Андрею Шептицькому з нагоди 150-річчя від дня його народження.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Приятно перебирать старые фотографии, еще черно-белые, не очень четкие. На них изображения родных, друзей, которых видишь редко, а многих уже и нет с нами.


 

Україна розраховує на рішення Євросоюзу про збільшення квот для українських товарів у рамках зони вільної торгівлі, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на спільному брифінгу з прем'єром Литви Альгірдасом Буткявічюсом у Києві.


 

У Варшаві 27 серпня відбувся матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи, в якому луганська "Зоря" зустрічалася з "Легією" і програла з рахунком 2:3, поступившись також за сумою двох матчів (2:4)


 

Більше 1,5 тонн продуктів знищено на російському кордоні, які призначалися для команд автогонщиків BMW і гостей московського етапу німецьких автогонок DTM.


 

В Киевской области открыто Почетное Консульство Литовской Республики. Обратиться в официальное представительство этой страны с сегодняшнего дня можно и в Белой Церкви.


 

 

Главный тренер "Динамо" Сергей Ребров о недавнем контрольном матче с "Андерлехтом", который киевляне проиграли со счетом 1:0.


 

Открывая любое заведения общепита – рестораны, кафе, пиццерии необходимо выбрать место для заведения, облагородить его, приобрести специальное оборудование для ресторанов, пиццерий.


 

У районі КПВВ "Зайцеве" відкрився перший логістичний центр для жителів тимчасово окупованих територій Донбасу. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.


 

На другому етапі ХІІ позачергового з`їзду партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" до лав партії було прийнято 19 нових членів, колишніх представників партії УДАР, у тому числі лідера УДАРу Київського міського голову Віталія Кличка.


 

Чиновников ждет новая масштабная волна сокращений: по словам главы Нацагентства по госслужбе Константина Ващенко, до конца года их станет меньше почти на 54 тыс. человек из 285,5 тыс. То есть уволить собираются 20% служащих, или каждого пятого.


 

Впродовж 27 серпня терористи 109 разів порушили режим припинення вогню: 15 разів окупанти застосовували артилерію, 34 – міномети, 1 – реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град".



Появилось много производителей плугов, которые имеют разные возможности при вспахивании. На сайте Вы можете купить плуги разных производителей.