Чт, 2024-04-18, 18:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:09
Бойовики 82 рази відкривали вогонь, напружена ситуація в Опитному і Пісках. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Найбільш напружена ситуація в зоні АТО зберігається на донецькому напрямку. Там бойовики обстріляли селище Опитне та позиції українських військових у Пісках.

Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці в Фейсбуці. "Найбільш напружена ситуація і надалі зберігається неподалік Донецька. З 18 години і до опівночі найманці 6 разів вели вогонь по селищу Опитне, застосовуючи при цьому 120-міліметрові міномети, озброєння БМП, гранатомети і стрілецьку зброю. Крім того ворожі міномети ввечері били по підрозділах сил АТО в Пісках. А близько 23 години ворожа артилерія обстрілювала наші позиції в Красногорівці", - говориться в повідомленні.

Також, о 23.07 знаючи, що у цьому районі немає сил АТО, бойовики відкрили вогонь з "Градів" по цивільних будинках в Авдіївці.

В Луганській області майже з 21 години і до опівночі, бойовики з мінометів, гранатометів, стрілецького озброєння обстрілювали опорний пункт сил АТО у Станиці Луганській.

"В районі Маріуполя, окупанти близько 7 вечора вели вогонь по Широкиному. А о 22 і близько 23 били по Новотроїцькому зі 122-міліметрової артилерії", - зазначили в прес-центрі.

На Артемівському напрямку, майже о пів на 9 вечора, бойовики протитанковими ракетами та з мінометів обстріляли підрозділ української армії в селищі Луганське.

Загалом, упродовж минулої доби - 18 серпня, бойовики 82 рази порушили режим припинення вогню. 4 рази найманці застосовували артилерію, 32 - міномети, 63 - гранатомети і стрілецьку зброю.

Відзначимо, за даними РНБО, вчорашня доба позначилася зниженням інтенсивності бойових дій, насамперед - в районі Горлівки. Вперше за минулі три дні кількість ворожих обстрілів українських оборонних позицій не перевищило позначку "100". Також протягом вчорашнього дня не було зафіксовано жодного факту ведення вогню по житлових кварталах з боку супротивника. За минулу добу в результаті бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 1 - був поранений. Ці втрати сили АТО понесли під Донецьком.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 921 | Додав: adminA | Теги: Опитне, Вогонь, 82 рази, бойовики, Піски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]