Пт, 2024-04-19, 01:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:39
Бойовики готують масштабні провокації на Луганщині. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Протягом вчорашньої доби бойовики 83 рази обстрілювали позиції сил АТО. В тому числі більше 40 випадків порушення умов припинення вогню з боку бойовиків зафіксовано з вечора до опівночі. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Вздовж усієї лінії розмежування сторін кремлівські найманці гатили з 82-мм та заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів. Зокрема, з окупованого Донецька та його околиць бандити били по Мар’їнці, Красногорівці, шахті "Бутовка", Пісках. В Луганській області постраждали Кряківка, Новотошківське, Золоте та Станиця Луганська. На Артемівському напрямку міни та гранати вибухали на наших позиціях поблизу Кірового, Ленінського та Майорська. На півдні Донецької області ворожі міномети гатили по Новотроїцькому та Гранітному", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-центру поточна доба в зоні проведення АТО також розпочалась напружено. З понад 10 випадків порушення бойовиками режиму тиші половина із застосуванням забороненого артилерійського озброєння.

Зокрема, Дружба та Врубівка, що на Артемівському напрямку, потрапили під вогонь 122-мм гаубиць. А по Золотому вдарили РСЗО бойовиків.

Також прес-центр повідомив, що є інформація про активізацію підривної діяльності бойовиків Луганській області.

"За нашими даними, загарбники готують чергові масштабні провокації, зокрема в Станиці Луганській. Не виключається підготовка та здійснення кремлівськими найманцями терористичних актів в місцях проведення масових заходів", - підсумували в прес-центрі.

Раніше командир добровольчого полку (фактично, вже бригади) спеціального призначення МВС України, народний депутат України Андрій Білецький заявляв, що безкарне застосування російськими найманцями всупереч Мінським домовленостям артилерії понад 100 мм змінилося ще більш кричущим систематичним порушенням даної угоди. Вимушені "мовчати", згідно з узятими зобов'язаннями, українські позиції тепер регулярно обстрілюють калібром понад 150 мм.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: Луганщина, масштабні провокації, бБойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]