Чт, 2024-04-25, 03:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко обіцяє кадрові зміни в міграційній службі у зв'язку із ситуацією з виконання плану щодо запровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Далеко не всем под силу купить квартиру, совершив 100%-ую оплату или соглашаясь на условия рассрочки. Жилищное (ипотечное) кредитование идет в ногу со временем, возможности приобретения жилья расширяются.


 

Оболонский, Деснянский и Голосеевский районы Киева будут обеспечены питьевой водой из-под крана в течение двух лет. Новая система очистки питьевой воды без использования хлора внедрена на насосной станции "Оболонь-2".


 

"Відтепер WebMoney.UA - офіційно зареєстрована Національним банком України як внутрішньодержавна система розрахунків. Вона внесена до відповідного розділу Реєстру платіжних систем НБУ 21 травня цього року", - наголошується в повідомленні.


 

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич близький до відходу з команди. Причиною є те, що у фахівця виникли розбіжності з власником дніпропетровського клубу Ігорем Коломойським щодо комплектації команди.


 

Близько 4-ї ранку середи 3 червня бойовики почали широкомасштабний наступ в районі Мар'їнки із застосуванням танків і самохідних артилерійських установок "Гвоздика", через що Збройні сили України змушені були повернути з тилу відведену артилерію.


 

Президент України Петро Порошенко доручив відповідним структурам посилити охорону голови Одеської обласної державної адміністрації, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі. "Мене охороняє група підрозділу спеціального призначення. Тут більш посилена охорона, ніж була в Києві".


 

Національний банк України констатує наявність серйозних передумов до стабілізації ситуації на фінансовому ринку, що дає регулятору підстави для початку поетапної лібералізації валютного та депозитного ринків і ослаблення деяких адміністративних обмежень.


 

Верховна Рада України позбавила позафракційного народного депутата Сергія Клюєва депутатської недоторканності і дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності. За це рішення сьогодні, 3 червня, проголосували 287 із 322 народних депутатів.


 

Верховна Рада України з другої спроби підтримала в другому читанні і в цілому законопроект № 0904 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення складу, змісту і порядку погодження документації із землеустрою".


 

Протягом минулої доби російсько-терористичні війська на Донбасі вели обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів по всіх напрямках - в денний час зосередивши вогонь на Приморському напрямку і на півночі Луганської області, а починаючи з вечора вчорашнього дня - на Донецькому напрямку.