Сб, 2024-04-20, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сполучені Штати Америки є "міжнародним лідером у боротьбі за незалежність України". Про це прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив на зустрічі із сенатором США, членом Комітету з питань збройних сил Джоном Маккейном.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-06-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Баку завершилися змагання у синхронних стрибках з 3-метрового трампліна у жінок, де бронзову медаль виграли Діана Шелестюк і Маргарита Джусова.
 


 

"Бойовики російсько-терористичних бандформувань протягом дня, 20 червня, 37 раз обстріляли позиції сил АТО, грубо порушуючи мінські домовленості", - йдеться в повідомленні.


 

Выдающийся украинский актер Богдан Ступка ушел из жизни почти три года назад, а россияне только теперь решили номинировать его на свою престижную премию за высшие достижения в области телевизионных искусств.


 

Через год после захвата власти в Луганске пророссийскими боевиками Украина продолжает финансирование деятельности Луганского филиала Концерна радиовещания, радиосвязи и телевидения.


 

На базі розформованої роти "Торнадо" в Луганській області правоохоронці проводять слідчі дії, ситуація під контролем, повідомляє прес-секретар МВС України Артем Шевченко.


В Москве проходит согласованный пикет против военного вторжения России в Украину. Движение «Солидарность» вышли к метро «Полянка» с плакатами: «Агрессия против Украины, кризис в России - Путина в отставку», «Свободу Надежде Савченко», «Мариуполь - это Украина».


 

Украинская пианистка Лиза-Халявченко-Бабич из Орджоникидзе Днепропетровской области завоевала Гран-при 2-го детского международного музыкального конкурса-фестиваля "Звездные мосты" в Болгарии.


 

Український уряд планує до кінця 2015 року виставити на приватизаційні торги перші держпідприємства. Про це 19 червня заявив міністр економіки України Айварас Абромавічус.


 

На нафтобазі компанії "БРСМ-нафта" поблизу Києва сьогодні вночі, 20 червня, стався порив магістрального трубопроводу, яким перекачували бензин з резервуару № 3 об’ємом 900 куб. м до резервуару № 5 дизельної групи об’ємом 900 куб. м.