Сб, 2024-04-20, 01:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Работы на месте крушения продолжаются и после наступления темноты. В Индонезии из-под обломков самолета извлечены 90 тел погибших. Об этом сообщил представитель местной полиции Тим Анте.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-06-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Організації будуть доставляти гуманітарний вантаж в зону АТО з дозволу Служби безпеки України через два пропускні пункти, які також визначить спецслужба.


 

Верховна Рада ухвалила урядовий закон, який передбачає видачу інвалідам без відповідних посвідчень довідок, які дають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.


 

Українські тенісисти Леся Цуренко, Еліна Світоліна й Олександр Долгополов вийшли в друге коло Вімблдонського турніру. Про це повідомляє офіційний сайт змагань.


 

В Адміністрації президента допускають ще одні місцеві вибори після об`єднання територіальних громад. Про це заявив перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук журналістам.


 

Міжнародний валютний фонд продовжуватиме співпрацю з Україною, в тому числі, за умов відсутності домовленостей українського уряду з кредиторами щодо реструктуризації держборгу.


 

Перед відкриттям присутнім було зачитано звернення президента України Петра Порошенка учасникам та гостям Днів, в якому він висловив надію на те, що "Дні українського кіно в Берліні відкриють нові імена, нове осмислення людського буття, нову Україну.


 

Чинне законодавство не забороняє вручати повістки на вулиці і робити це можна за будь-якого часу світлої частини доби. Про це 29 червня в ефірі Громадського ТБ заявив перший заступник начальника ГУ оборонного та мобілізаційного планування Генштабу ЗСУ .


 

29 июня на территории комплекса лесного хозяйства "Чернобыльская пуща" в Зоне отчуждения и безусловного (обязательного) отселения в районе села Ковшиловка и пгт Полесское в пойме реки Уж возникло возгорание сухой травы и камыша.


 

Протягом вчорашньої доби бойовики 83 рази обстрілювали позиції сил АТО. В тому числі більше 40 випадків порушення умов припинення вогню з боку бойовиків зафіксовано з вечора до опівночі. Про це повідомляє прес-центр АТО.