Пт, 2024-04-19, 16:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

46 завойованих медалей на перших Європейських іграх в Баку - чудовий виступ для збірної України. Про це заявив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, передає сайт організації.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що не боїться проведення виборів у два тури, але прогнозує, що передвиборчі перегони не обійдуться без бруду і нечесних правил гри.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, терористи використовують проти українських військових зброю, заборонену мінськими домовленостями.


 

Міністр фінансів України Наталія Яресько знову закликає Спеціальний комітет кредиторів до якнайшвидшого пошуку рішень про реструктуризацію українських боргів з урядом України.


 

Ціни на нафту знижуються, оскільки Греція ввела контроль за рухом капіталу після відмови кредиторів продовжити програму фінансової допомоги. Російський рубль впав до мінімуму трьох тижнів.


 

На Донбасі на лінії розмежування за добу затримано п'ять транспортних засобів з продуктами харчування на сто тисяч гривень. Про це 28 червня 2015 року повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.


 

Безкарне застосування російськими найманцями всупереч Мінським домовленостям артилерії понад 100 мм змінилося ще більш кричущим систематичним порушенням даної угоди.


 

Реформа Державної фіскальної служби (ДФС) дозволить збільшити доходи митниць на 20% і зменшити податкові ями на 10%. Про це заявила міністр фінансів України Наталія Яресько.