Пт, 2024-03-29, 10:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Пятую золотую медаль для Украины Европейских Игр-2015 завоевал сегодня, 23 июля, Андрей Хлопцов. В финальном заплыве на 50 метров баттерфляем ему не было равных.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Комісія з питань дотримання закону України "Про засудження комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їхньої символіки" перевірить на відповідність законодавству три політичні партії.


 

 

Польща введе до обігу модернізовану банкноту в 200 злотих, яка буде однією з найзахищеніших у світі.


 

В 28 странах Европейского союза сохраняется серьезный разброс цен на товары повседневного спроса, в том числе на продукты питания и напитки. Об этом свидетельствуют расчеты германского Федерального статистического управления.


 

Станом на 23 червня з початку червня із Європи надійшло 595 млн. куб. м природного газу, що на 34% або 203 млн куб. м більше, ніж з території РФ. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою ПАТ "Укртрансгаз".


 

Офіційний сайт європейської футбольної спілки підбив підсумки сезону в українській Прем'єр-лізі. За версією УЄФА, гравцем року в УПЛ став вінгер київського "Динамо" та збірної України Андрій Ярмоленко. На рахунку гравця - перемоги в Кубку України та чемпіонаті.


 

Представники Міжнародного валютного фонду (МВФ), уряду України та спеціального комітету, сформованого власниками українських облігацій, проведуть зустріч у Вашингтоні наступного тижня, з 29 червня до 3 липня, повідомив МВФ.


 

Скарбничка збірної України на I Європейських Іграх, які цими днями проходять у Баку (Азербайджан), поповнилася 22 червня ще кількома медалями. Самбістка Олена Сайко принесла Україні чергове срібло.


 

 

На Закарпатті стартували зйомки фільму з робочою назвою "Олекса Довбуш – легенда Карпат". Головну роль в картині зіграє соліст групи "Друга ріка" Валерій Харчишин.


 

За минулу добу, 22 червня, бойовики 85 разів обстріляли позиції українських військ та інфраструктуру мирних населених пунктів. Вогневих ударів бойовики завдавали з РСЗВ, танків, гаубиць калібру 122 і 152 мм, а також 120-мм мінометів.