Чт, 2024-03-28, 20:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору", яким скасовується оподаткування військовим збором операцій з купівлі-продажу фізичними особами іноземної валюти.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сегодня трудно найти человека, который не слышал о Форексе и рынке ценных бумаг. Интернет буквально пестрит рекламой о Форексе, о всевозможных способах «легкого» заработка.


 

На этот вопрос тоже есть ответ. При этом надо отметить, что на него можно дать его заранее. Замечено, что лучшими трейдерами становятся психологи и философы. Игроки в покер тоже прекрасные биржевые спекулянты.


 

"Танок на Майдані Конго" презентували новий відеокліп на пісню "Василь Гупало" - перше анімаційне відео в своїй кар'єрі. Презентація ролика пройшла в рамках першого українського фестивалю-конференції Kyiv Comic Con, що відбувся у столиці 6-7 червня.


 

Сьогодні, 9 червня, національна збірна України проведе товариський поєдинок проти збірної Грузії. У матчі з кавказцями слід очікувати появу новачків і резервістів, оскільки вже 14 червня команда Михайла Фоменка проведе матч відбору Євро-2016 проти збірної Люксембургу.
 


 

Жовтневый райсуд Запорожья по ходатайству областной прокуратуры и следователя УСБУ в области арестовал шпионку террористической организации "ДНР". Сейчас УСБУ в области проводит досудебное расследование.


 

8-10 червня прем’єр-міністр України перебуває в Сполучених Штатах Америки з офіційним візитом. До делегації входить міністр фінансів України Наталія Яресько. Глава уряду зустрінеться з лідерами американського Конгресу.


 

Служба безпеки України зірвала спробу спецслужб РФ створити у Миколаївській області фейкову антиукраїнську «республіку». Ідеологи псевдореспубліки мали на меті продемонструвати начебто підтримку в південному регіоні терористичних організацій т.зв. «ЛНР» і «ДНР».


 

У місті Козятин на Вінниччині Служба безпеки України ліквідувала парамілітарну структуру, що діяла під вивіскою "народної самооборони". У Вінницькій області минулої п'ятниці, 5 червня, оперативники провели одночасні обшуки на дев'яти об'єктах.


 

Спільні заходи з відзначення ювілейних дат передбачено Планом спільних заходів Мінкультури України та Міністерства культури й охорони пам’яток Грузії на 2015-2018 роки, повідомили в прес-службі Міністерства культури України.


Українська православна церква Київського патріархату та Українська автокефальна православна церква розглядають можливість проведення об'єднавчого Собору для створення єдиної церкви 14 вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УПЦ КП.


 

Пожежа триває з учорашнього вечора. Станом на 7 годину ранку 9 червня вогнем охоплено вже 8 резервуарів з паливом ємністю 900 куб. м. та декілька невеликих ємностей (раніше повідомлялося про 4 резервуари). Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій.