Сб, 2024-04-20, 03:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Документальна стрічка "Добровольці Божої чоти" про бійців АТО отримала Приз глядацьких симпатій на 13-му Гданському міжнародному фестивалі документального кіно.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Український дует Марія Повх та Анастасія Тодорова завоював бронзові медалі у веслуванні на байдарках на дистанції 200 метрів. Українки пропливли дистанцію за 37.719 секунди, повідомляє офіційний сайт змагань.


 

Ослаблення курсу гривні з 21,05 грн/дол. до 22,5 грн дол. за останні кілька днів зумовлене динамікою надходження валютної виручки в країну і не є підставою для занепокоєння щодо монетарної стабільності, заявив журналістам заступник голови Національного банку.


 

Київська влада розглядає можливість перейменування однієї зі столичних вулиць на честь загиблого російського опозиційного політика Бориса Нємцова, повідомив мер Віталій Кличко.


 

Голова СБУ Валентин Наливайченко не зізнається, чи погодився він очолити Службу зовнішньої розвідки на вимогу президента Петра Порошенка. Про це йшлося в розмові з журналістами перед будівлею головного слідчого управління Генпрокуратури у вівторок, 16 червня.


 

Верховна Рада України не затвердила звіт про виконання Закону про державний бюджет на 2014 рік. За ухвалення відповідного проекту постанови проголосували 211 народних депутатів.
 


 

Національний Сорочинський ярмарок цього року традиційно проходитиме в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області з 18 по 23 серпня. Про це повідомили в прес-службі Полтавської обласної державної адміністрації.


 

Мораторій на виплати за зовнішнім боргом, який може запровадити уряд України, якщо переговори із зовнішніми кредиторами про реструктуризацію боргу залишаться безрезультатними, не вплине на економіку України.


 

Вночі в результаті сильних дощів та шквалистих поривів вітру, через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач знеструмлено 96 населених пунктів у 6 областях.


 

"Ввечері активність російсько-терористичних військ стрімко зросла. До опівночі вони здійснили близько 30 обстрілів позицій сил АТО", - йдеться у повідомленні. В районі Донецька бойовики продовжили обстрілювати українських військових із 120-мм мінометів та 122-мм гаубиць.


 

Чтобы создать в помещении интересное, романтичное освещение, можно установить в нем настенные светильники. Причем много для этого не понадобится.