Сб, 2024-04-20, 06:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Служба безпеки України затримала одного з керівників "Беркута", причетного до розстрілу учасників акцій протесту на Майдані, повідомив в.о. голови СБУ Василь Грицак.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі на засіданні комісії Державіа жорстко посварився з головою служби Денисом Антонюком.


 

Конституційна комісія більшістю голосів підтримала рішення направити президенту України Петру Порошенку проект змін до Конституції в частині децентралізації. На засіданні комісії проти проголосували тільки двоє її членів.


Разводим пилу

 

Пила не должна сильно тереться о древесину, полотно не должно зажиматься в пропиле, поэтому пилу нужно периодически разводить.


 

Друга ракетка України Олександр Долгополов повторив свій особистий рекорд. Вперше за п'ять років тенісист зумів виграти більше двох матчів на трав'яному покритті і дійти до півфіналу. Долгополов обіграв Лу Єн-Хсуна.


 

Відновлення територіальної цілісності України і зупинення російської агресії забезпечать безпеку Європи. Про це на засіданні Парламентської асамблеї ГУАМ "Безпека в Європі: поточна ситуація і уроки для політиків" сказав перший заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій.


 

За місцем проживання одного з фігурантів виявлено та вилучено 12 печаток, чорнові записи, кредитні картки, чекові книжки та інші документи, пов’язані з незаконною діяльністю підприємств.


 

Уряд України шукає можливості для досягнення домовленостей з кредиторами, щоб знизити боргове навантаження і стимулювати відновлення економічного зростання країни, але допускає введення мораторію на виплату міжнародним зовнішнім кредиторам.


 

Культурний фонд "Ізоляція" опублікував відео знищення терористами художньої інсталяції камеруно-бельгійського художника Паскаля Мартіна Таю в Донецьку.


 

Самые стильные и красивые платья должны появиться этим летом в каждом гардеробе. Основные тренды нового сезона не оставят равнодушной ни одну модницу.


 

Польский Сейм 25 июня проголосовал за внесение изменений в закон о местном пограничном движении (МПД) с Украиной, которые предусматривают расширение зоны движения на несколько населенных пунктов и введение некоторых упрощений для украинцев.


 

Ситуація в зоні проведення АТО і досі складна, проте її контролюють українські воїни. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Під щільним вогнем кремлівських найманців залишаються Піски, Опитне та Мар’їнка.