Сб, 2024-04-20, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Петро Порошенко провів нараду з керівниками силових відомств і структур щодо невідкладних заходів для підвищення ефективності боротьби з корупцією, контрабандою та зловживаннями на митниці.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив розпорядження Антимонопольного комітету України стосовно визнання монопольного становища ТОВ "Зеонбуд".


 

Заступник міністра оборони України Юрій Гусєв заявляє, що на належне матеріально-технічне забезпечення Збройних сил України виділено недостатньо коштів.


 

Україна завершила консультації в рамках Комітету СОТ з обмежень у зв’язку із платіжним балансом стосовно тимчасового додаткового імпортного збору, який було запроваджено Україною 25 лютого 2015 року.


 

На 17 станціях київського метро запроваджено додаткову систему сплати за проїзд – за допомогою безконтактної банківської картки MasterCard (із системою PayPass), без потреби купувати жетон чи проїзний квиток.


 

Лідер збірної України Євген Коноплянка зробив вибір на користь іспанської "Севільї". Вінгер вирішив відмовитися від підйомних, належних йому при переході.


 

Європейський Союз ухвалив рішення, яким продовжив санкції проти Криму до 23 червня 2016 року. Рішення було прийнято в п'ятницю в Брюсселі в рамках засідання Ради з економічних і фінансових питань без обговорення.


 

Несмотря на разнообразие и рынок недвижимости, все-таки есть такие интересные формы жильца и их перспективы. По своему разнообразию недвижимость бывает нескольких видов, это могут быть клубне дома, доходные дома, лофты таунхаусы.


 

На перших Європейських іграх в Баку 18 червня були розіграні комплекти медалей у спортивній гімнастиці. Переможцем чоловічих змагань став українець Олег Верняєв, який випередив росіянина Микиту Ігнатьєва і господаря турніру Олега Степка.


 

Украина рассчитывает получить от США вооружение и проведение обучения военнослужащих ВСУ. Об этом по итогам встреч с властями США на брифинге в Киеве в пятницу, 19 июня, заявил заместитель главы администрации президента Андрей Таранов.


 

За добу, що минула, окупанти 90 разів порушували умови припинення вогню в зоні проведення АТО. Про це сьогодні зранку повідомляється на сторінці прес-центра АТО у Facebook.