Чт, 2024-04-25, 20:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міжнародні фінансові організації та країни-партнери планують надати Україні ще 7,5 мільярда доларів допомоги протягом півтора року. Про це у ході зустрічі зі студентами у вівторок 2 червня сказала міністр фінансів Наталя Яресько.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кошти у розмірі 1 млрд доларів, отримані від розміщення єврооблігацій під кредитні гарантії США, надійшли на рахунки уряду України. Про це у вівторок, 2 червня, повідомили у прес-службі Міністерства фінансів України.


 

На Маріупольському напрямку 1 червня цілий день тривали жорстокі бої у Широкиному. Противник вів вогонь з широкого спектру озброєнь, зокрема 120-мм мінометів, 122-мм гармат та танків. Зафіксовано роботу ворожих снайперів.


 

Залишки коштів на єдиному казначейському рахунку на початок червня 2015 становили 27,750 млрд грн, що в 3,4 рази перевищує показник на початок червня 2014 року. Про це повідомила Державна казначейська служба.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд і глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер домовилися "з великою інтенсивністю" продовжувати пошук вирішення боргової кризи в Греції.


 

Збірна України (U-20) здобула свою першу перемогу на молодіжному чемпіонаті світу, який проходить у Новій Зеландії. У матчі другого туру групового раунду команда Олександра Петракова розгромила збірну М'янми з рахунком 6:0.


 

Стрічка режисера Мирослава Слабошпицького "Плем'я" здобула перемогу на 5-му Міжнародному фестивалі глухонімого кіно та мистецтва у Торонто у номінації "Найкраща драма", повідомляє Національна спілка кінематографістів України.

 


 

Практику блокади окупованих територій Луганської області має бути поширено на частину непідконтрольної Україні Донецької області. Про це заявив керівник фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко з трибуни парламенту.


 

Вице-чемпионка мира по тхэквондо Ирина Ромолданова завоевала золотую медаль на турнире класса G-1 Austrian Open 2015 в Инсбруке, сообщает Национальный олимпийский комитет Украины.
 


 

Упродовж минулих діб (1-2 червня) в зоні протистояння на Донбасі в денний час відзначалося зниження активності російсько-терористичних військ, у вечірній і нічний час кількість обстрілів позицій українських військ різко зросла.