Чт, 2024-04-18, 16:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Напад на Мар'їнку був спільною операцією російських військ і сепаратистів, заявила постійний представник США при ООН Саманта Пауер.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-06-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Канцлер Німеччини Анґела Меркель висловила сумнів щодо можливого швидкого повернення Росії до клубу Великої сімки (G7), хоч і визнала необхідність співпраці з Москвою з багатьох питань.


 

Молодіжна збірна України (U-20) з футболу впевнено розібралася зі своїм головним конкурентом по груповому раунду - збірною США - і з першого місця вийшла до плей-оф чемпіонату світу.


 

Уряд може націоналізувати підприємства "Рівнеазот" і черкаський "Азот", що належать українському бізнесмену Дмитру Фірташу, у випадку якщо ці компанії не погасять заборгованість за спожитий газ.


 

США можуть розмістити в Європі ракети для протидії агресії РФ, повідомляє агентство АР. Контрзаходи у відповідь на недотримання Договору про ракети малої і середньої дальності в даний час обговорюються в адміністрації.


 

 

У Києві на V помісному соборі Української автокефальної православної церкви обрано її нового предстоятеля. Ним став митрополит Львівський Макарій Малетич.