Вт, 2024-04-23, 22:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України створило Наглядову раду з реформи державних компаній, яку очолив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі. Про це повідомив міністр економрозвитку Айварас Абромавічус.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Обстріл газопроводу в Авдіївці бойовики здійснили цілеспрямовано. Як повідомили у Департаменті комунікації МВС України, про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час інспекційної перевірки Маріуполя.


 

Атлантический Совет отметил летчицу и народного депутата Украины Надежду Савченко наградой "За свободу". Награду сенатор США Джин Шахин вручила сестре Надежды - Вере Савченко во время Глобального форума во Вроцлаве.


 

 

В Баку завершились соревнования по триатлону среди женщин, где звание чемпионки Европейских игр завоевала Никола Спириг из Швейцарии. В четверку сильнейших вошла украинка Юлия Елистратова.


 

 

В 2015 году в городах Украины с населением больше 50 тысяч, произошло резкое падение доли населения, которая слушает музыку российских исполнителей. Об этом сообщается в исследовании TNS.


 

 

В рамках дискуссионной программы первого Международного фестиваля классической музыки Odessa Classics состоялась встреча гостей мероприятия с представителями культурного сообщества Одессы.


 

За минулу добу в результаті обстрілів, провокацій і зіткнень загинули 6 українських військових, ще 14 отримали поранення. Про це на брифінгу 13 червня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Одной из самых популярных систем Интернет-торговли сегодня знаменитый уже Форекс, правда здесь вам придется торговать товарами, а валютой.


 

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард заявила, що МВФ буде кредитувати Україну навіть у разі оголошення неможливості обслуговування боргових зобов'язань. Про це йдеться в заяві Лагард фінансовому співтовариству 12 червня 2015 року.


 

Загальна трансферна вартість топ-десятки гравців української Прем'єр-ліги за версією порталу Transfermarkt склала більше 200 мільйонів євро. До десятки найвартісніших футболістів увійшло всього три українці.


 

Евро и доллар – две самые крупные валюты в мире, не смотря на то, что европейская валюта достаточно молода. В настоящее время пара EUR/USD самая ликвидная на мировом валютном рынке.


 

Екологічна ситуація в Києві поліпшується, але в деяких районах досі зберігається концентрація шкідливих речовин, що перевищує норму в 2-4 рази. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, посилаючись на дослідження столичної Санепідемстанції.